îți las 3 minute să-mi părăsești blogul. 

luni, 17 iunie 2013

4

   
      Se instalează o panică generală, exact ca după emisia radio a lui Orson Welles din 38, pentru că mințile oamenilor au ajuns să fie spălate cu săpun ieftin de casă vândut de o croitoreasă ce în timpul liber o găsești la Hale. Se ajunge ca mașina de gândit, creierul, să fie numit ”raft” cu locație necunoscută, pentru că oamenii își schimbă starea de fiecare dată când rup calendarul care marchează 4 anotimpuri - ce ajung să fie toate la fel-. Deci oamenii nu-și schimbă starea de fiecare dată când rup 4 calendare ce marchează un anotimp ci ajung să își schimbe starea de fiecare dată când se marchează 4 calendare ce ajung să fie toate la fel.
    După cele 4 calendare rupte se vor instala 4 feluri de coridoare, căci după cele 3 spitale, la ultimul, îl vor cunoaște - sau nu îl vor cunoaște- pe cel care duce spre crematoriu.
     Dar înainte, cu 4 calendare rupte, se vor așterne 4 pahare cu băutură și 4 pisici urcate pe aceeași masă într-o liniște totală de muzică cu 4 rădăcini africane.
      Se vor cunoaște cei 4 ani de evoluție, urmată de o revoluție și o numărare atentă a punctelor de pe circumvoluție.
      Panica va lua sfârșit cu prima adiere de vânt vândută pe bani puțini de o persoană ce va putea să îți schimbe starea fără să rupă 4 anotimpuri din natură și nici să aibe cea mai mică legătură cu calendarele.

Cineva diferit.